Ontwerpbestemmingsplan ‘Delftweg 20, Tuitjenhorn’, perceel Delftweg 20, 1747GA in Tuitjenhorn, Gemeente Schagen.

Logo Schagen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schagen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Delftweg 20, Tuitjenhorn’ ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Volgens het bestemmingsplan ‘Uitbreiding van Blankendaellpark’ is het perceel met bedrijfswoning gekoppeld aan de bestemming ‘Cultuur en ontspanning’. Met dit bestemmingsplan word de bedrijfswoning een burgerwoning. Het nieuwe bestemmingsplan bestaat uit regels, een verbeelding (plankaart) en een toelichting met bijlagen.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken zijn met ingang van 4-10-2019 gedurende zes weken digitaal in te zien via

 http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0441.BPTHNDELFTWEG20-ON01

Voor het inzien van fysieke stukken kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer (0224) 210 341.

De bronbestanden zijn beschikbaar via:

http://schagen.gemeentedocumenten.nl/Bestemmingsplannen/NL.IMRO.0441.BPTHNDELFTWEG20-ON01

 

Zienswijze

Een ieder kan tijdens de inzage termijn mondeling of (bij voorkeur) schriftelijk zienswijzen indienen omtrent het ontwerp. De schriftelijke zienswijzen moeten worden ingediend bij het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Schagen, Postbus 8, 1740 AA Schagen. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte, tel (0224) 210 341. Anonieme reacties en reacties via e-mail laten we buiten behandeling.

Schagen

3-10-2019

 

Naar boven