Ontwerpbestemmingsplan Fietspad en reconstructie Zuiderzeestraatweg/Waterweg, Putten

Logo Putten

Van 31 januari tot 14 maart 2019 ligt voor iedereen ter inzage het ontwerpbestemmingsplan "Fietspad en reconstructie Zuiderzeestraatweg/Waterweg". Het gaat om het gedeelte vanaf de kruising Kuiterweg/Vanenburgerallee tot en met de kruising Hoornsdam. Het gaat om een aanpassing van het bestemmingsplan Westelijk Buitengebied. Het college heeft beoordeeld dat voor het plan geen milieueffect-rapportage opgesteld hoeft te worden.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien in het gemeentehuis (bij de Publiekswinkel aan de Verlengde Dorpsstraat 3) op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur. Tevens kunt u de stukken op afspraak, telefoonnummer (0341) 359 768, buiten de hiervoor genoemde uren en op donderdagavond inzien bij de receptie van de Publiekswinkel. Voor het beantwoorden van eventuele vragen kunt u een afspraak maken via hetzelfde telefoonnummer. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl, onder nummer NL.IMRO.0273.BPBGReconstrZuiWa-ON01.

Binnen de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunnen zowel schriftelijk als mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar worden gemaakt bij de gemeenteraad. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (0341) 359 768.

Naar boven