Ontwerpbestemmingsplan Fietspad Wijnaldum - Midlum

Logo Harlingen

Burgemeester en wethouders van Harlingen maken bekend dat met ingang van 7 oktober 2019 gedurende zes weken voor iedereen het ontwerpbestemmingsplan Fietspad Wijnaldum – Midlum ter inzage ligt.

Wat regelt bestemmingsplan?

Dit bestemmingsplan regelt het planologisch borgen van het fietspad van Wijnaldum naar Midlum. Op basis van dit bestemmingsplan kunnen de benodigde vergunningen worden verleend voor het aanleggen van het fietspad en de daarbij behorende tunnel onder de Zuidwalweg door.

Waar kan ik meer informatie krijgen?

Meer informatie over dit ontwerp bestemmingsplan en de plannen voor de realisatie van het fietspad zal worden gegeven op twee inloopmomenten welke worden gehouden op woensdag 9 oktober 2019 van 16.30 – 18.00 uur in het dorpshuis te Midlum en op dezelfde dag van 19.00 – 20.30 uur in het dorpshuis van Wijnaldum.

Waar ter inzage?

Het bestemmingsplan ligt ter inzage bij het Klantencontactcentrum in het gebouw “De Groenlandsvaarder” aan de Voorstraat 35 te Harlingen. Tevens ligt het ontwerpbesluit ter inzage. Het plan kan verder bekeken worden op de website www. ruimtelijkeplannen.nl.

Hoe Reageren?

Een ieder kan binnen de bovengenoemde termijn (dus t/m 17 november 2019) over het ontwerpbestemmingsplan mondeling of schriftelijk zijn of haar zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Harlingen, Postbus 10.000, 8860 HA Harlingen. Indien voor het mondeling inbrengen hiervan wordt gekozen, kan men bellen naar het team Ontwikkeling van onze gemeente via telefoonnummer 14 0517.

Naar boven