Vastgesteld wijzigingsplan realiseren bedrijfswoning Kasteel De Berckt te Baarlo

Logo Peel en Maas

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat, op grond van de artikelen 3.6 en 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het wijzigingsplan 'Bedrijfswoning De Berckt' heeft vastgesteld.

 

Wijzigingsplan

De wijziging van het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het plangebied op de locatie de Berckt 1 te Baarlo. Het plan regelt het realiseren van een bedrijfswoning.

Het ontwerp wijzigingsplan en bijbehorende stukken heeft vanaf 4 juli 2019 6 weken ter inzage gelegen. Er is daarbij een zienswijze ingediend. Deze zienswijze heeft niet geleid tot een aanpassing van het plan.

 

Inzien wijzigingsplan

Het wijzigingsplan en de onderliggende stukken zijn als volgt raadpleegbaar:

  • 1.

    Op www.ruimtelijkeplannen.nl via het IDN-nummer: NL.IMRO.1894.WZ0032-VG01

  • 2.

    Op papier in te zien bij de publieksbalie van het Huis van de Gemeente.

     

Beroepstermijn

U kunt gedurende 6 weken een beroep instellen, waarbij de beroepstermijn start op 5 oktober 2019.

 

Hoe kunt u beroep instellen?

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen op het ontwerp wijzigingsplan hebben ingediend en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen, kunnen gedurende de hierboven genoemde beroepstermijn beroep instellen tegen het vastgestelde wijzigingsplan. Beroep kunt u instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het is ook mogelijk digitaal beroep in te stellen via het digitaal loket van deze instantie. Kijk op: https://digitaalloket.raadvanstat.nl/ voor meer informatie.

 

Meerinformatie?

Voor meer informatie neemt u contact op met Erik Eussenof een van de andere medewerkers van Team Omgevingsontwikkeling via telefoonnummer 077 306 66 66.

 

Naar boven