Vaststelling wijzigingsplan “Buitengebied Emmen, Nieuw Weerdinge, Weerdingerkanaal ZZ 113”

Logo Emmen

 

Burgemeester en wethouders van Emmen maken bekend dat zij op 2 september 2019 het wijzigingsplan “Buitengebied Emmen, Nieuw-Weerdinge, Weerdingerkanaal ZZ 113” met planidentificatienummer ‘NL.IMRO.0114.2019003-W701’ hebben vastgesteld. Het plan voorziet in het wijzigen van de bestemming ‘Agrarisch – Grondgebonden1’ naar ‘Wonen – Voormalige agrarische bebouwing’ (W-VAB), met de mogelijkheid tot ‘opslag en/of stalling’ voor de locatie Weerdingerkanaal ZZ 113 te Nieuw-Weerdinge..

 

Inzage

Van 11 oktober 2019 tot en met 22 november 2019 liggen het wijzigingsplan, het vaststellingsbesluit en de onderliggende stukken voor een ieder ter inzage bij het Klant Contact Centrum, Raadhuisplein 1 te Emmen. Voor nadere informatie of voor het maken van een afspraak om het wijzigingsplan in te zien kunt u contact opnemen met de gemeente Emmen via telefoonnummer 14 0591. Het wijzigingsplan met de daarbij behorende stukken en het vaststellingsbesluit zijn ook digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Beroep

Tijdens de bovengenoemde periode kunnen de volgende belanghebbenden beroep instellen:

  • die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerp wijzigingsplan;

  • die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om tijdig een zienswijze kenbaar te maken tegen het ontwerp wijzigingsplan.

 

Het beroepschrift stuurt u aan: Raad van State, postbus 20019, 2500 EA te Den Haag, en moet als gevolg van de Algemene wet bestuursrecht aan enkele minimumeisen voldoen. Het bevat daarom tenminste:

  • naam en adres van de indiener;

  • de dagtekening;

  • een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • de gronden (redenen) van het beroep;

  • een vertaling van het beroepschrift als het beroepschrift in een vreemde taal is gesteld en een vertaling voor een goede behandeling noodzakelijk is;

  • zo mogelijk, doch niet verplicht, een afschrift van het besluit waartegen het beroep is gericht; is dit niet mogelijk vermeld dan datum en nummer van het besluit.

 

Inwerkingtreding

Het wijzigingsplan treedt in werking de dag na afloop van bovengenoemde termijn. Als u beroep instelt heeft dit geen schorsende werking. U kunt daarom de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State naast uw beroep verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. Indien dit verzoek binnen bovengenoemde termijn is ingediend, dan treedt het wijzigingsplan niet eerder in werking dan voordat op het verzoek om een voorlopige voorziening is beslist.

 

Emmen, 1 oktober 2019

burgemeester en wethouders van Emmen,

Naar boven