Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) Meeden, Duurkenakker 23

Logo Midden-Groningen

 

Burgemeester en wethouders van Midden-Groningen hebben een omgevingsvergunning verleend voor de bouw van een bedrijfsloods aan de Duurkenakker 23 in Meeden.

 

De aanvraag heeft betrekking op de volgende activiteiten:

- bouwen van een bouwwerk;

- gebruiken van gronden en/of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan.

 

Door de gemeenteraad is op 23 mei 2019 een ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven.

Het ontwerpbesluit heeft vanaf 11 juli 2019 6 weken ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen ontvangen. Het besluit is ten opzichte van het ontwerpbesluit niet gewijzigd.

 

Het besluit inzien

Het besluit met bijbehorende stukken kunt u inzien van donderdag 3 oktober 2019 tot en met donderdag 14 november 2019. Inzien kan op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder nummer NL.IMRO.1952.ovmeeduurkenakk23-va01, en op www.midden-groningen.nl, onder het kopje Thema’s > Plannen en projecten > Bestemmingsplannen > Meeden. Ook kunt u een papieren versie inzien bij het Contactplein, locatie Hooge Meeren (Gorecht-Oost 166 te Hoogezand) en locatie Muntendam (Kerkstraat 2 te Muntendam).

 

Reageren op het besluit (instellen beroep)

Van 4 oktober 2019 tot en met 14 november 2019 kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze tegen het ontwerpbesluit hebben ingediend.

Een schriftelijk en gemotiveerd beroepschrift kunt u sturen aan de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

 

In beroep gaan heeft geen schorsende werking. Het besluit treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking. Daarom kunt u met een afzonderlijke brief aan de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrecht van de Rechtbank Noord-Nederland, verzoeken om een voorlopige voorziening. Zo’n verzoek heeft wel een schorsende werking.

 

Informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met een medewerker van het team Ruimtelijke Ontwikkeling via 0598 - 37 37 37.

Naar boven