Besluit omgevingsvergunning ‘het bouwen van een gezondheidscentrum op het perceel Nachtegaalweg 3 in Elspeet.’

Logo Nunspeet

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nunspeet maken bekend dat zij hebben besloten een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een gezondheidscentrum op het perceel Nachtegaalweg 3 in Elspeet. (kenmerk HZ 2018-2078). Deze omgevingsvergunning is voorbereid volgens de uitgebreide procedure zoals bedoeld in artikel 3.4 van de Awb. Het gaat hier om een uitgebreide procedure in verband met het afwijken van het bestemmingsplan. De omgevingsvergunning bevat een ‘projectafwijkingsbesluit’ als bedoeld in artikel 2.12, lid 1, onder a, sub 3 van de Wabo.

 

Met ingang van woensdag 2 oktober 2019 ligt in het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis van Nunspeet gedurende zes weken voor eenieder de omgevingsvergunning en de daarbij behorende stukken ter inzage. De stukken zijn ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0302.OV00048-vg01).

 

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan tegen het besluit beroep worden ingesteld bij de rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem, telefoonnummer (026) 359 20 00. Beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend, dan wel door een belanghebbende aan wie niet kan worden verweten dat hij/zij niet tijdig een zienswijze heeft ingediend. Het indienen van een beroepschrift stelt de werking van dit besluit niet uit. Als er gelet op de belangen van een belanghebbende spoed is vereist, bestaat de mogelijkheid om na indiening van een beroepschrift een voorlopige voorziening aan te vragen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Voor vragen kunt u contact opnemen met het Team Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH) via doorkiesnummer (0341) 25 99 11.

 

Naar boven