Ontwerpbestemmingsplan Oosterwolde, Zwarteweg 42

Logo Oldebroek

Het college van B&W van Oldebroek maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Oosterwolde, Zwarteweg 42 ter inzage ligt (conform artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening).

 

Doel van het plan

Het ontwerpbestemmingsplan Oosterwolde, Zwarteweg 42 voorziet in het vergroten van de bedrijfsbestemming van het perceel Zwaretweg 42 in Oosterwolde. Het plan voorziet erin om ter plaatse van het perceel Zwarteweg 42 in Oosterwolde (gemeente Oldebroek) het bestemmingsvlak van de bestemming Bedrijf uit te breiden met ruim 500 m2 richting de achterste perceelgrens en om binnen de bestemming Bedrijf circa 130 m2 bedrijfsbebouwing toe te staan. Het plan voorziet ook in een landschappelijke inpassing die bijdraagt aan de kwaliteiten van het waardevolle landschap en zorgt het voor een ruimtelijke kwaliteitsverbetering van het perceel. Om dit verzoek mogelijk te maken moeten de geldende bestemmingsplannen Oosterwolde dorp 2005 en Buitengebied 2007 worden gewijzigd.

 

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage van 2 oktober tot en met 12 november 2019. U kunt de stukken inzien op:

 

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn van zes weken kunt u schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen. De schriftelijke zienswijze over het bestemmingsplan dient u in bij de gemeenteraad, Raadhuisplein 1, 8096 CP Oldebroek. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze maakt u een afspraak via het Klant Contact Centrum, telefoon 0525 63 82 00.

 

Naar boven