Ontwerpexploitatieplan Zandzoom Heiloo Kennisgeving ex artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Logo Heiloo

 

Burgemeester en wethouders maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 onderdeel a van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van donderdag 3 oktober 2019 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage ter inzage ligt:

• het ontwerpexploitatieplan Zandzoom Heiloo.

 

Inhoud van het ontwerpexploitatieplan

Het plangebied Zandzoom betreft het gebied dat globaal is gelegen tussen de Vennewatersweg aan de noordzijde en de grens met de gemeente Castricum aan de zuidzijde. Aan de westzijde bevindt zich een deel van het landelijk gebied van Heiloo en aan de Oostzijde bevindt zicht het golfterrein. Bij het opgestelde ontwerpbestemmingsplan, dat de mogelijkheid tot de bouw van 1.265 woningen mogelijk moet maken, is een ontwerpexploitatieplan opgesteld. Hierin wordt onder andere het gemeentelijke kostenverhaal geregeld. Het ontwerpexploitatieplan bevat tevens de eisen en regels over de wijze van inrichting van het gebied.

 

Ter inzage

Het ontwerpexploitatieplan ligt van donderdag 3 oktober tot en met woensdag 13 november 2019 ter inzage:

• bij de informatiebalie in het gemeentehuis van Heiloo, Raadhuisplein 1 te Heiloo;

• in de Openbare Bibliotheek, Westerweg 250 te Heiloo

 

Inloopavond

Op dinsdag 8 en woensdag 9 oktober 2019 wordt van 19:00 tot 21:00 uur in het Fletcher Hotel Heiloo aan de Kennemerstraatweg 425 in Heiloo een inloopavond gehouden. Dan kunt u informatie en uitleg krijgen over het bestemmingsplan en is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

 

Inzien via internet

• op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl/NL.IMRO.0399.EPZandzoom-0301.

 

Zienswijzen

Gedurende de periode dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan een ieder naar aanleiding van het ontwerpexploitatieplan – bij voorkeur schriftelijk en goed gemotiveerd – zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad. Uw schriftelijke zienswijze richt u aan de gemeenteraad van Heiloo, Postbus 1, 1850 AA Heiloo. Vermeld boven aan uw brief het onderwerp: Zienswijze ontwerpexploitatieplan Zandzoom te Heiloo. Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid een mondelinge zienswijze naar voren te brengen, dan kunt u binnen de genoemde termijn van zes weken een afspraak maken met de heer Th. Bentvelsen van het team Plannen & Projecten, telefoonnummer 088 - 909 7526.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Th. Bentvelsen, Domein Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 088 - 909 7526.

 

 

 

Heiloo, 2 oktober 2019

Naar boven