Coördinatieregeling Meisevoort ongenummerd te Gassel

Logo Grave

 

• Vaststelling bestemmingsplan (twee Ruimte-voor-Ruimte woningen)

• Verlening omgevingsvergunning (één Ruimte voor-Ruimte woning)

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Grave maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 16 september 2019 het bestemmingsplan “Meisevoort” (NL.IMRO.0786.BPMeisevoort-VA01) heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan maakt twee Ruimte-voor-Ruimte woningen mogelijk op het perceel Meisevoort 3c te Gassel (hoek Meisevoort/Keerdijk/Broekstraat). De locatie is kadastraal bekend gemeente Grave, sectie L, nr. 01938/01944. Tevens is de omgevingsvergunning voor één van deze Ruimte-voor-Ruimte woningen verleend.

Coördinatie

Bovengenoemde besluiten worden overeenkomstig het besluit van de gemeenteraad van 18 september 2018 op grond van artikel 3.30 Wet ruimtelijke ordening gecoördineerd voorbereid en bekend gemaakt.

Terinzage

Met ingang van woensdag 2 oktober 2019 ligt gedurende zes weken voor eenieder ter inzage:

  • het bestemmingsplan “Meisevoort”;

  • de omgevingsvergunning voor het oprichten van één Ruimte-voor-Ruimte woning aan de Meisevoort ongenummerd.

Bovengenoemde documenten kunnen tijdens openingstijden op werkdagen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur, op dinsdag van 16.00 uur tot 20.00 uur en op afspraak worden ingezien bij de publieksbalie. Het bestemmingsplan kunt u ook raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Op grond van artikel 8.3 lid 1 Wet ruimtelijke ordening worden voornoemde besluiten voor de mogelijkheid van beroep als één besluit aangemerkt. Tegen het ontwerpbestemmingsplan/de ontwerpbeschikking zijn geen zienswijzen ingediend. Gedurende de terinzagetermijn kan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag beroep worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze naar voren hebben gebracht.

 

Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat in elk geval de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht, een kopie van het besluit en de gronden van het beroep (waarom gaat u in beroep). U moet er rekening mee houden dat u griffierecht moet betalen als u een beroepschrift indient.

Voorlopige voorziening

Een beroep heeft geen schorsende werking. De indiener van een beroepschrift kan tegelijkertijd ook de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken, een voorlopige voorziening te treffen. De voorzitter kan dit doen als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op het verzoek is beslist. Een dergelijk verzoek dient te worden gestuurd naar Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een verzoek om voorlopige voorziening moet dezelfde gegevens bevatten als het beroepschrift. Ook als u een verzoek om voorlopige voorziening indient, moet u griffierecht betalen.

 

Informatie

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

  • Voor wat betreft het ontwerpbestemmingsplan: Daniëlle Wessels, team Ruimtelijke Beleid. Telefonisch bereikbaar 0486-477277 of per email d.wessels@cgm.nl.

  • Voor wat betreft de ontwerp-omgevingsvergunning: Henk de Gier, team Ruimte. Telefonisch bereikbaar 0486-477277 of per email h.degier@cgm.nl.

Grave, 1 oktober 2019

 

 

Naar boven