Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor oprichten van een woning aan Bedumerweg 68 te Onderdendam (uitgebreide procedure)

Logo Het Hogeland

Burgemeester en wethouders van Het Hogeland maken bekend dat zij het voornemen hebben om op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen voor het oprichten van een woning aan Bedumerweg 68 te Onderdendam.

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf 3 oktober 2019 gedurende 6 weken tijdens kantooruren voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis in Uithuizen, Hoofdstraat-West 1.

Gedurende de termijn van inzage kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze naar voren brengen. De schriftelijke zienswijze wordt ingediend bij burgemeester en wethouders van gemeente Het Hogeland, Postbus 26, 9980 AA Uithuizen.

Uw zienswijze dient te zijn voorzien van uw naam, adres en de datum. Uw zienswijze dient verder te vermelden tegen welk besluit die is gericht en dient de redenen daarvoor te bevatten.

Naar boven