Gemeente Aalsmeer - Herziening Welstandsbeleid

Logo Aalsmeer

Zaaknummer: Z-2018/051216

Burgemeester en wethouders van de gemeente Aalsmeer hebben in haar vergadering van 24 september 2019 ingestemd met een wijziging van de kaart met de indeling in welstandregimes. Door deze wijziging wordt het aantal gebieden waar welstandsregimes gelden vermindert. Bovendien komen in een aantal gebieden bijzondere welstandscriteria te vervallen.

Inzage vanaf 27 september 2019

U kunt het besluit met bijbehorende stuken inzien bij de Balie Bouwen en Vergunningen in het Raadhuis, Laan Nieuwer-Amstel 1 in Amstelveen. De actuele openingstijden vindt u op deze webpagina van de gemeente.

Gedurende de termijn (zes weken vanaf de dag dat het ontwerp ter inzage is gelegd) kan een belanghebbende schriftelijk en/of mondeling zijn inspraakreactie tegen het ontwerp besluit naar voren brengen. De schriftelijke inspraakreactie wordt ingediend bij burgemeester en wethouders van de gemeente Aalsmeer, Postbus 253, 1430 AG Aalsmeer. Degene die buiten de openingstijden inzage wil hebben en degene die mondeling zijn inspraakreactie naar voren wil brengen, kan contact opnemen met het algemene telefoonnummer 0297-387575.

Aalsmeer, 24 september 2019.

De secretaris,

mr. F.L. Romkema

De burgemeester,

mr. G.E. Oude Kotte

Naar boven