Bob Boumanstraat ongenummerd - Kennisgeving ontwerp-omgevingsvergunning

Logo Roermond

Het college van burgemeester en wethouders van Roermond is voornemens een omgevingsvergunning te verlenen ten behoeve van het bouwen van een 2 onder een kap woning, op het adres Bob Boumanstraat ong., 6042 EH te Roermond bestaande uit de volgende activiteit(en):

  • -

    bouwen van een bouwwerk: bouwen van 2 onder een kap woningen;

  • -

    handeling in strijd met bestemmingsplan: bouwen van 2 onder een kap woningen;

  • -

    uitwegen (verordening): inrit aanleggen.

De ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen van 2 oktober 2019 tot en met 12 november 2019 ter inzage in het Stadskantoor, Kazerneplein 7. Gedurende de inzagetermijn kan door eenieder een zienswijze over het ontwerp naar voren worden gebracht bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Roermond, Postbus 900, 6040 AX Roermond. U kunt ook mondeling uw zienswijze indienen, hiervoor dient u eerst een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar, telefoon 14 0475.

Tegen de uiteindelijke beschikking kan in beginsel slechts beroep worden ingediend door een belanghebbende die een zienswijze heeft ingebracht.

 

Ontwerpbesluit vaststelling hogere grenswaarden

Het college van burgemeester en wethouders van Roermond is voornemens, op verzoek, hogere grenswaarden als bedoeld in artikel 83 lid 2 van de Wet geluidhinder, vast te stellen ten behoeve van de bouw van bovengenoemde woning. Het ontwerpbesluit tot vaststelling van hogere grenswaarden met bijlagen ligt van 2 oktober 2019 tot en met 12 november 2019 ter inzage in het Stadskantoor, Kazerneplein 7.

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden omtrent het ontwerpbesluit, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Roermond, Postbus 900, 6040 AX Roermond. U kunt ook mondeling uw zienswijze indienen, hiervoor dient u eerst een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar, telefoon 14 0475.

Naar boven