Voorbereidingsbeluit 'wonen - kamergewijze verhuur'

Logo Bergeijk

Het college van burgemeester en wethouders van Bergeijk maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.7 lid 7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat door de gemeenteraad op 26 september 2019 een voorbereidingsbesluit is genomen voor het volledige grondgebied van de gemeente Bergeijk, zoals weergegeven op de verbeelding met planidentificatienummer NL.IMRO.1724.VBGwon9001-VOBB.

Hierbij is door de raad verklaard dat voor het volledige grondgebied van de gemeente Bergeijk een bestemmingsplan wordt voorbereid.

Het voorbereidingsbesluit is gericht op het tegengaan van ongewenste ontwikkelingen en bevat een verbod op het gebruik van gebouwen waarbinnen ‘wonen’ is toegestaan voor andere woonvormen dan de huisvesting van één huishouden per woning.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op vrijdag 27 september 2019 en geldt voor de duur van een jaar.

Het besluit is digitaal in te zien op de website ruimtelijke plannen van de gemeente Bergeijk, www.bergeijk.nl/ruimtelijkeplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Daar kunt u het besluit onder meer vinden via het identificatienummer. Het besluit kan ook worden ingezien op het gemeentehuis, Burgemeester Magneestraat 1 te Bergeijk, na telefonische afspraak via tel. 0497-551455.

Op basis van de Wet ruimtelijke ordening en art. 8.5 van de Algemene wet bestuursrecht kan tegen dit besluit geen bezwaar of beroep worden ingesteld.

Naar boven