Kennisgeving ter uitvoering van het project PHS Rijswijk-Rotterdam

Artikel 20 van de Tracéwet bevordert een gecoördineerde voorbereiding van de besluiten op de aanvragen om de vergunningen en van de overige ambtshalve te nemen besluiten met het oog op de uitvoering van een Tracébesluit.

In het kader van deze coördinatie geeft de Minister van Infrastructuur en Waterstaat kennis van het feit dat het volgende ontwerpbesluit is genomen.

Welk ontwerpbesluit is er genomen en ligt er ter inzage?

Voor de uitvoering van het Tracébesluit Programma Hoogfrequent Spoorvervoer viersporigheid Rijswijk-Delft Zuid is onderstaand ontwerpbesluit voor het cluster PHS-RSW-RTD-13 door het Hoogheemraadschap van Delfland genomen overeenkomstig de procedure van artikel 20, lid 4 Tracéwet in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht:

Ontwerpbesluit tot het verlenen van een watervergunning t.bv. het realiseren van een damwand ter hoogte van KW 02 (Spoorbrug Kesrtanjewetering) km 67.5 en 67.7 m.b.t de hogedruk gasleiding.

Waar en wanneer kunt u de stukken inzien?

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 3 oktober 2019 tot en met woensdag 13 november 2019 gedurende de reguliere kantooruren ter inzage bij:

Hoofdkantoor Hoogheemraadschap van Delfland

Phoenixstraat 32, 2611 AL Delft

Telefoon: (015) 260 81 08

E-mail: loket@hhdelfland.nl

Zienswijzen

Van donderdag 3 oktober 2019 tot en met woensdag 13 november 2019 kan een ieder tegen het ontwerpbesluit zienswijzen naar voren brengen bij het Hoogheemraadschap van Delfland, Postbus 3061, 2601 DB te Delft.

Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen kunt u een afspraak maken met de heer A. Pacros.

Gewezen wordt op het feit dat alleen belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit of aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht op het ontwerpbesluit, te zijner tijd beroep kunnen instellen tegen het definitieve besluit.

Meer informatie?

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot de heer A. Pacros, telefoon 06 – 11 959 166.

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat, namens deze, de manager Leefomgeving, Juridische zaken en Vastgoed van ProRail, C.M.J. te Boome

Naar boven