Voornemen tot verlening omgevingsvergunning Lindsterlaan 51 in Marum

Logo Westerkwartier

Burgemeester en wethouders van de gemeente Westerkwartier geven overeenkomstig het bepaalde ín artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) kennis van het voornemen een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een rijhalen het aanleggen van een rijbak en parkeervoorzieningen op het perceel Lindsterlaan 51 te Marum, kadastraal bekend gemeente Marum, sectie C, nummer 9352.

De omgevingsvergunning wordt verleend voor de volgende activiteiten:

Bouwen;

Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening;

Werk of werkzaamheden uitvoeren (aanleg).

Achtergrond

Aan de Commissieweg 1. in De Wilp is momenteel een zorgboerderij van Limazorggevestigd. Op de voorzijde van het perceel is momenteel bedrijfsbebouwing aanwezig tenbehoeve van de zorgboerderij. Op dit deel van het perceel is een paardenstal en kantine gerealiseerd. Hier worden ten behoeve van de dagbesteding van cliënten van de zorgboerderij paarden gehouden, die kunnen bereden worden in de te bouwen rijhal en rijbak. Omdat wij de bouw van de rijhal en het aanleggen van de rijbak en parkeervoorzieningenmogelijk willen maken volgen wij de uitgebreide voorbereidingsprocedure.

 

Ter inzage

De ontwerp-omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang vanvrijdag z7 september gedurende zes weken (tot en met donderdag 6 november zorg) tijdens openingsuren ter inzage bij het Klanten Contact Centrum (KCC), locatie Marum,Molenstraat 45 te Marum. Daarnaast wordt de ontwerp-omgevingsvergunning digitaalgepubliceerd op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummervan het ontwerp omgevingsvergunning is NL.lMRO.0025.OVBGr9HERS5-OWo1.

 

Tegen het voornemen de omgevingsvergunning te verlenen kan eenieder gedurende determijn van de ter inzage legging mondeling en schriftelijk zienswijzen indienen bij hetcollege van burgemeester en wethouders van de gemeente Westerkwartier, postbus 100,9350 AC Leek.

Naar boven