Ontwerp omgevingsvergunning Slimweg 40 Lutjebroek

Logo Stede Broec

Burgemeester en wethouders van Stede Broec maken bekend dat zij van plan zijn om op grond van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3° van de Wabo een omgevingsvergunning te verlenen voor het wijzigen van een agrarische bedrijfswoning naar een plattelandswoning op het perceel Slimweg 40 te Lutjebroek.

Ter inzage

De aanvraag en het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken liggen met ingang van 3 oktober 2019 voor zes weken ter inzage. Het inzien van de documenten kan alleen op afspraak. U maakt een afspraak met een medewerker van de afdeling Ruimte voor het bekijken van de documenten op het gemeentehuis, telefoonnummer 0228-510111 of via www.stedebroec.nl.

Zienswijzen

Tijdens de ter inzage periode kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbesluit indienen bij het college. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gezonden aan burgemeester en wethouders van Stede Broec, postbus 20, 1610AA Bovenkarspel. Een verzoek om mondeling zienswijzen in te dienen bij het college wordt graag uiterlijk één week vóór afloop van de termijn tegemoet gezien.

Beroep

Wij wijzen erop dat beroep tegen het te nemen besluit te zijner tijd in principe alleen kan worden ingediend door een belanghebbende indien overeenkomstig het bovenstaande tijdig zienswijzen naar aanleiding van het ontwerp van het besluit is ingebracht, tenzij kan worden aangetoond dat men belanghebbende is en redelijkerwijs niet in staat is geweest dit te doen.

Naar boven