Verleende omgevingsvergunning brandveilig gebruik kinderopvang, Olen 50 Nuenen c.a.

Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a. hebben op 18 september 2019 besloten medewerking te verlenen aan de aanvraag om omgevingsvergunning voor de activiteit: ‘het in gebruik nemen of gebruiken van een bouwwerk met het oog op de brandveiligheid’ (artikel 2.1 lid 1 onderdeel d Wabo). Het adres isOlen 50 in Nuenen en de aanvraag is geregistreerd onder nummer N-HZ-2019-0070. Het betreft het brandveilig gebruik van een kinderopvang.

Ter inzage legging

De omgevingsvergunning ligt met ingang van 28 september 2019 voor eenieder gedurende zes weken ter inzage bij de receptie op het gemeentehuis Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen. U kunt de omgevingsvergunning inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

Beroep

Tegen de ontwerp-omgevingsvergunning zijn geen zienswijzen ingebracht. Tegen het besluit kan binnen zes weken na bekendmaking van de omgevingsvergunning beroep worden aangetekend. Het beroep kan worden ingesteld door:

- belanghebbenden die tijdig zienswijzen op de ontwerp-omgevingsvergunning aan het college kenbaar hebben gemaakt, dan wel door;

- belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen op de ontwerp-omgevingsvergunning bij het college kenbaar te hebben gemaakt;

Voor de behandeling van een beroep is griffierecht verschuldigd. Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank ’s-Hertogenbosch, Sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. De omgevingsvergunning treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het beroepschrift schorst de werking van de omgevingsvergunning niet. Indien tegelijk met of na het indienen van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt de omgevingsvergunning niet in werking voordat op het verzoek is beslist. Het verzoek moet worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank ’s-Hertogenbosch, Sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Nuenen, 27 september 2019

Burgemeester en wethouders Nuenen ca.

Naar boven