Bestemmingsplan 'Heinsbergerweg 3 Melick'

Logo Roerdalen

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 19 september 2019 het bestemmingsplan ‘Heinsbergerweg 3 Melick’ heeft vastgesteld.

Het plan

Het bestemmingsplan voorziet in de vormverandering en vergroting van het bestaande agrarisch bouwvlak aan de Heinsbergerweg 3 in Melick. Deze locatie is kadastraal bekend als gemeente Melick, sectie E, nummers 6537 (ged.), 5940, 5941 (ged.).

Inzage en raadplegen

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf 3 oktober 2019 gedurende een periode van zes weken ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen in het gemeentehuis in St. Odiliënberg. Dit plan kunt u ook elektronisch inzien op: www.ruimtelijkeplannen.nl via NL.IMRO.1669.BPMLK2018HEINSBWG3-VG01.

Gedurende de termijn van inzage staat voor belanghebbenden, die tijdig hun zienswijzen hebben kenbaar gemaakt of kunnen aantonen dat zij daar redelijkerwijs niet toe in staat zijn geweest, beroep open bij de Raad van State, afdeling Bestuursrechtspraak, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Als een beroepschrift is ingediend bestaat tevens de mogelijkheid om bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na het aflopen van de beroepstermijn.  

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Guusje Vosbeek van het team Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling via telefoonnummer (0475) 538 888.

 

Naar boven