Terinzagelegging gewijzigd vastgesteld wijzigingsplan ‘Dronten – Sprengerlaan 6 (D40005)

Logo Dronten

Het college van Dronten maakt bekend dat het gewijzigd vastgestelde wijzigingsplan ‘Dronten – Sprengerlaan 6 (D40005)’ te inzage ligt. Het wijzigingsplan ligt in het buitengebied en maakt de bestemmingswijziging naar de bestemming ‘Agrarisch’ mogelijk en voegt de aanduidingen ‘specifieke vorm van wonen – voormalige agrarische bedrijfswoning’ en ‘specifieke vorm van agrarisch – bedrijfskavel’ toe.

De volgende gewijzigde vastgestelde besluiten liggen ter inzage;

Vastgesteld wijzigingsplan ‘Dronten – Sprengerlaan 6’ (D40005)’ op grond van de Wet ruimtelijke ordening;

Ten opzichte van het ontwerp besluit bevat het vastgestelde besluit de volgende belangrijke wijzigingen:

  • de naamgeving van het plan is ambtshalve gewijzigd van ‘Sprengerlaan 6, Dronten (D4016)’ naar ‘Dronten – Sprengerlaan 6 (D40005)’;

  • het identificatienummer van het plan is ambtshalve gewijzigd naar ‘NL.IMRO.0303.D40005-VA01’.

U kunt de betreffende stukken inzien van 26 september tot en met 7 november 2019 bij de publieksbalie van het gemeentehuis op afspraak. Het wijzigingsplan is ook beschikbaar op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0303.D40005-VA01 of op www.dronten.nl.

Beroepschrift/voorlopige voorziening

Tijdens de beroepstermijn die ingaat na de eerste dag van de terinzagelegging kunt u binnen 6 weken een schriftelijk beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag), wanneer u belanghebbende bent en:

- tijdig een zienswijze bij het college hebt ingediend;

- aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig zienswijzen bij het college in te dienen;

Burgers kunnen ook digitaal beroep instellen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl/.Voor het digitaal verzenden moet u beschikken over DigiD.

Het besluit van het college van Dronten treedt in werking na het aflopen van de beroepstermijn. Ook kunt u tijdens de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening richten aan de Voorzitter van genoemde Afdeling. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Dronten, 25 september 2019.

Het college van Dronten,

secretaris, m drs. T. van Lenthe;

burgemeester, drs. J.P. Gebben.

Naar boven