Gemeente Nijkerk - Procedure hogere grenswaarden Vetkamp 74 – 76 Nijkerk

Logo Nijkerk

Burgemeester en wethouders van Nijkerk maken bekend dat het vastgestelde besluit hogere grenswaarden Vetkamp 74 – 76 in het kader van de Wet geluidhinder ter inzage komt te liggen.

 

Een vastgestelde omgevingsvergunning voorziet in het planologisch mogelijk maken en de bouw van een woongebouw met zes appartementen op het perceel Vetkamp 74 – 76 te Nijkerk. Uit het voor dit plan uitgevoerde akoestisch onderzoek bleek dat vanwege wegverkeer op de Vetkamp bij een aantal woningen een overschrijding van de voorkeursgrenswaarde aan de orde was en een procedure hogere grenswaarden gevolgd diende te worden.

Inzage

Het vastgestelde besluit hogere grenswaarden ligt vanaf donderdag 26 september 2019 gedurende zes weken ter inzage. De stukken zijn in te zien in het stadhuis, Kolkstraat 27 te Nijkerk, uitsluitend op afspraak. Dit kan bij voorkeur via www.nijkerk.eu/afspraak of via telefoonnummer 14-033.

Het ontwerpbesluit is tevens te raadplegen via www.nijkerk.eu/ruimtelijkeplannen

Beroep

Gedurende bovengenoemde termijn kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag door degene die een zienswijze indiende bij het ontwerpbesluit en belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdens de ter inzage legging van het ontwerpbesluit een zienswijze in te dienen. Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn.

Degene die beroep heeft ingesteld kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist

 

 

Nijkerk, 25 september 2019

Naar boven