Bestemmingsplan Frederikslaan 7 Lisse (ongewijzigd) vastgesteld

Logo Hillegom

 

De gemeente Lisse heeft op 18 september 2019 het bestemmingsplan ‘Frederikslaan 7 te Lisse’  (ongewijzigd) vastgesteld. Het plan heeft de imro-codering NL.IMRO.0553.Frederikslaan7-VAX1.

Terinzagelegging

Het raadsbesluit en het vastgestelde bestemmingsplan ‘Frederikslaan 7 te Lisse’ liggen van woensdag 2 oktober tot en met dinsdag 12 november 2019 ter inzage.

Inzien

U kunt het bestemmingsplan inzien bij het gemeentehuis van Lisse, Heereweg 254 te Lisse.

De digitale versie van dit vastgestelde bestemmingsplan kunt u inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. onder vermelding van de codering NL.IMRO.0553.Frederikslaan7-VAX1.

(N.B. Indien er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit ruimtelijke ordening de digitale versie beslissend.)

Beroep

Van donderdag 3 oktober tot en met woensdag 13 november 2019 is het instellen van beroep mogelijk voor:

-belanghebbenden die tijdig een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar voren hebben gebracht.

-belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Belanghebbenden kunnen bij de Voorzitter van die Afdeling tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Een verzoek om voorlopige voorziening is alleen ontvankelijk als daarbij een spoedeisend belang kan worden aangetoond.

Inwerkingtreden van het bestemmingsplan

Het vaststellingsbesluit treedt op donderdag 14 november 2019 in werking, tenzij binnen die termijn naast een beroepschrift ook een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Informatie

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met Renate van de Nes van domein Ruimte via telefoonnummer 14 0252 of via r.vandenes@hltsamen.nl.

 

Naar boven