Bekendmaking ontwerp bestemmingsplan:

Logo Stein

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stein maken bij dezen, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat voor eenieder het ontwerp bestemmingsplan “Facet bestemmingsplan supermarkten Stein” gedurende 6 weken, vanaf 27 september 2019 tot en met 08 november 2019, ter inzage ligt bij. Dit ontwerp bestemmingsplan plan kan worden ingezien in het gemeentehuis, Stadhouderslaan 200 te Stein, bij de afdeling Publiekszaken, tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis.

Zienswijzen:

Voor een zorgvuldige afweging van belangen kan eenieder gedurende 6 weken, vanaf 27 september 2019 tot en met 08 november 2019, (bij voorkeur schriftelijk) zijn of haar zienswijzen naar voren brengen ten aanzien van het ontwerp bestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen kunnen onder vermelding van “Zienswijze ontwerp bestemmingsplan supermarkten Stein” worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Stein (postbus 15, 6170 AA Stein). Deze zienswijze moet uw naam, adres en burgerregistratienummer bevatten en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn.

Voor nadere informatie of voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met één van de medewerkers van de afdeling MRO, team Ruimte, via het algemene telefoonnummer 046-4359393.

Publicatie:

Het ontwerp bestemmingsplan en bijbehorende stukken wordt door ons tevens gepubliceerd via www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt via deze website zoeken op de naam van het plan of op het identificatie­nummer van het plan: NL.IMRO.0971.BPsupermarkten-0001 .

Stein, 26 september 2019

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stein,

de Secretaris, de Burgemeester,

 

Dhr. J.H.J. Sanders Mevr. M.F.H. Leurs-Mordang

 

Naar boven