Kennisgeving melding Besluit algemene regels milieu mijnbouw, Trias Westland B.V., Poeldijk, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Op 4 september 2019 heeft de Minister van Economische Zaken en Klimaat een melding ingevolge het “Besluit algemene regels milieu mijnbouw” ontvangen van Trias Westland B.V. te Poeldijk.

De melding heeft betrekking op een activiteit binnen de bestaande inrichting, gelegen aan de Lange Broekweg 70B te Naaldwijk, gemeente Westland, kadastraal bekend gemeente Naaldwijk, sectie C, nummer 4013.

De voorgenomen activiteit betreft het aanbrengen van een glasvezel versterkte epoxy verbuizing in de injectieput NLW-GT-01, met behulp van een mobiele installatie. Na het aanbrengen van de verbuizing wordt de injectieput NLW-GT-01 schoongemaakt.

De werkzaamheden zullen zoveel mogelijk overdag en gelijktijdig plaatsvinden. Een gedeelte van de werkzaamheden kan niet onderbroken worden en zal daarom in de avond en nachtperiode plaatsvinden. Transporten zullen zoveel mogelijk geconcentreerd plaatsvinden tijdens de dagperiode.

De werkzaamheden vangen naar verwachting in de periode tussen oktober 2019 en november 2019 aan en duren naar verwachting twee weken.

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot mw. K. Kaya (tel. 06 46 15 22 96).

Naar boven