Vastgesteld bestemmingsplan Plan van wijziging locatie Giezenveld 4, Varsseveld

Logo Oude IJsselstreek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek maken bekend, dat zij op 17 september 2019 het bestemmingsplan ‘Plan van wijziging locatie Giezenveld 4, Varsseveld’ met identificatienummer (planID) NL.IMRO.1509.BP000162-VA01 ongewijzigd hebben vastgesteld.

 

Inzage

De stukken liggen vanaf 26 september 2019 tot en met 7 november 2019 voor iedereen ter inzage. Wanneer u het bestemmingsplan in het gemeentehuis wilt inzien, kunt u hiervoor een afspraak maken bij balie Vergunningen. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0315-292292 of een e-mail sturen naar balievergunningen@oude-ijsselstreek.nl. Het bestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en te verkrijgen via de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl) wanneer u zoekt op de naam van het bestemmingsplan. In het gemeentehuis kunt u het bestemmingsplan zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

 

Plangebied en inhoud van het plan

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het agrarisch bouwperceel Giezenveld 4 in Varsseveld (paardenhouderij) en voorziet in functieverandering naar regulier wonen, met toepassing van de wijzigingsbevoegdheid uit het bestemmingsplan ‘Buitengebied Oude IJsselstreek 2017’.

 

Beroep

Tijdens de ter inzage termijn kan tegen het vaststellingsbesluit beroep worden aangetekend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Van deze beroepsmogelijkheid kan alleen gebruik worden gemaakt door belanghebbenden, die aan kunnen tonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpbestemmingsplan.

 

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking op 8 november 2019, tenzij binnen de beroepstermijn in samenhang met een ingesteld beroep een verzoek om voorlopige voorziening bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking totdat op het verzoek is beslist.

 

Naar boven