Wijzigingsplan Terborgseweg 49, Silvolde

Logo Oude IJsselstreek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek maken bekend, dat het wijzigingsplan “Terborgseweg 49, Silvolde” met identificatienummer (planID) NL.IMRO.1509.BP000161 ten behoeve van het bouwen van één woning ongewijzigd is vastgesteld. In het kader van het wijzigingsplan is eveneens een besluit hogere waarde Wet geluidhinder (ex artikel 83) vastgesteld voor een hogere gevelbelasting van 58 dB (na wettelijke aftrek) in plaats van de voorkeurswaarde van 48 dB.

Plangebied en inhoud van het plan

Het vastgestelde wijzigingsplan en het besluit hogere waarde Wet geluidhinder heeft betrekking op het perceel Terborgseweg 49 in Silvolde. Dit betreft een braakliggend terrein. Het wijzigingsplan maakt het mogelijk, dat op het braakliggende terrein één vrijstaande woning wordt gebouwd.

Inzage

De stukken liggen van 26 september 2019 tot en met 7 november 2019 voor iedereen ter inzage. Wanneer u het wijzigingsplan in het gemeentehuis wil inzien, kunt u hiervoor een afspraak maken bij balie vergunningen. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0315-292 292 of een e-mail sturen naar balievergunningen@oude-ijsselstreek.nl. Het wijzigingsplan is in elektronische vorm te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en in te zien via de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl) wanneer u zoekt op het adres. In het gemeentehuis kunt u de omgevingsvergunning zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Beroep

Tijdens de ter inzage termijn kan tegen het collegebesluit beroep worden aangetekend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Van deze beroepsmogelijkheid kan alleen gebruik worden gemaakt door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze tijdig bij het college van burgemeester en wethouders in te dienen.

Inwerkingtreding

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 8 november 2019, tenzij binnen de beroepstermijn in samenhang met een ingesteld beroep een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet inwerking voordat op het beroep is beslist.

 

Naar boven