Verleende omgevingsvergunning eerste fase voor het realiseren van KDV Pinkeltje inclusief bijbehorende voorzieningen aan de Hendrik van Boeijenlaan 1 in Voorburg

Logo Leidschendam-Voorburg

Burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg maken bekend dat met toepassing van artikel 2.12, lid 1a onder 3º van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning eerste fase is verleend voor het realiseren van KDV Pinkeltje inclusief bijbehorende voorzieningen aan de Hendrik van Boeijenlaan 1 in Voorburg.

Ter inzage

De omgevingsvergunning is voorbereid volgens afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Dat betekent dat de aanvraag en de ontwerp-omgevingsvergunning met alle daarbij behorende stukken gelijktijdig ter inzage hebben gelegen. Dit was in de periode van donderdag 1 augustus 2019 t/m woensdag 11 september 2019. Tijdens deze periode zijn geen zienswijzen ingediend.

De verleende omgevingsvergunning en de verklaring van geen bedenkingen met alle daarbij behorende stukken liggen vanaf donderdag 26 september 2019 t/m woensdag 6 november 2019 digitaal ter inzage bij het Servicecentrum (Koningin Wilhelminalaan 2, Leidschendam). De stukken zijn in te zien op www.overheid.nl/overuwbuurt en www.ruimtelijkeplannen.nl (id: NL.IMRO.1916.KDVHvBoeijenlaan-VG01).

Beroepschrift

Belanghebbenden die ten aanzien van het ontwerpbesluit tijdig zienswijzen hebben ingediend, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij met betrekking tot het ontwerpbesluit niet tijdig een zienswijze hebben ingebracht, kunnen gedurende de termijn van inzage tegen deze omgevingsgunning een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank Den Haag, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. 

De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn is verstreken.

 

Naar boven