Ontwerpbestemmingsplan Weerdenburg e.o. Werkhoven, gemeente Bunnik

Logo Bunnik

Burgemeester en wethouders van Bunnik maken bekend dat met ingang van vrijdag 27 september 2019 gedurende zes weken (tot en met donderdag 7 november 2019) het ontwerpbestemmingsplan Weerdenburg e.o. Werkhoven en de daarop betrekking hebbende stukken voor iedereen ter inzage liggen.

Wat houdt dit bestemmingsplan in?

Voor de locatie Herenstraat-Weerdenburgselaan in Werkhoven is een integraal bestemmingsplan opgesteld. Het bestemmingsplan bestaat uit 3 deelgebieden. Op locatie Weerdenburg zijn 20 woningen in het bestaande weiland beoogd. Aan de Herenstraat 94 worden de agrarische opstallen en de bedrijfswoning gesloopt. In de plaats hiervan komen 2 reguliere woningen. Het voormalige agrarische bedrijf aan de Weerdenburgselaan 1 wordt omgezet naar een bedrijfsbestemming, specifiek voor een aannemersbedrijf. Het perceel wordt landschappelijk ingepast.

In navolging van meerdere deelbesluiten van het college de afgelopen jaren is het ontwerp bestemmingsplan in combinatie met het beeldkwaliteitsplan nu gereed voor terinzagelegging.

Hoe kunt u het bestemmingsplan inzien?

Het plan is binnen de genoemde termijn digitaal raadpleegbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl (identificatienummer NL.IMRO.0312.bpWHVWeerdenburgeo-on01). U kunt het plan ook inzien (digitaal en op papier) in het gemeentehuis, Singelpark 1 in Odijk.

De bronbestanden van het plan zijn beschikbaar via http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0312/NL.IMRO.0312.bpWHVWeerdenburgeo-on01

Zienswijze indienen

Van vrijdag 27 september 2019 tot en met donderdag 7 november 2019 kan iedereen als volgt een zienswijze over het plan indienen bij de gemeenteraad:

  • 1.

    schriftelijk: u kunt uw brief sturen naar de Gemeenteraad van Bunnik, Postbus 5, 3980 CA Bunnik.

  • 2.

    mondeling: hiervoor kunt u een afspraak maken met Jeroen de Bruijn van de afdeling Fysiek domein, telefoonnummer (030) 659 4848.

  • 3.

    digitaal: met het formulier ‘Zienswijze indienen’, te vinden op www.bunnik.nl onder ‘Online regelen’.

Naar boven