Bekendmaking omgevingsvergunning in afwijking van het bestemmingsplan voor project Biopartner5 op de hoek van de Johann Keplerstraat en de Christian Dopplerstraat, sectie OGT00A 3338 te Oegstgeest

Logo Oegstgeest

Het college van burgemeester en wethouders van Oegstgeest heeft het voornemen met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het bestemmingsplan ‘Nieuw-Rhijngeest Zuid’. Op grond van het bepaalde in artikel 3.10 Wabo in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) maakt het college bekend dat het ontwerpbesluit omgevingsvergunning gedurende 6 weken ter inzage ligt.

Het verzoek om omgevingsvergunning heeft betrekking op het project ‘de bouw van een bedrijfspand met laboratoriumfaciliteiten op de hoek van de Johann Keplerstraat en de Christian Dopplerstraat te Oegstgeest’.  De aanvraag is bij de gemeente bekend onder zaaknummer Z-19-123218.

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 26 september 2019 tot en met woensdag 6 november 2019 ter inzage bij de welkomstbalie in het gemeentehuis aan de Rhijngeesterstraatweg 13 te Oegstgeest.  

Daarnaast is het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken digitaal beschikbaar op de website van de gemeente Oegstgeest via de rubriek ‘Bestemmingsplannen en vergunningen (uitgebreide procedure)’  onder ‘Nu ter inzage’.

De kennisgeving van de ter inzagelegging is eveneens te vinden op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl  met identificatienummer NL.IMRO.0579.OVBiopartner5-ON01.

Nadere informatie is verkrijgbaar bij de afdeling Ruimtelijke Ordening via telefoonnummer 14071.

Tijdens de ter inzagetermijn kan een ieder gemotiveerd zijn zienswijze over het ontwerpbesluit indienen. Dit kan mondeling, maar wij geven de voorkeur aan een schriftelijk inspraakreactie. Een schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan burgemeester en wethouders van de gemeente Oegstgeest, Postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest onder vermelding van zaaknummer: Z-19-123218/ zienswijze ontwerpbesluit afwijken van bestemmingsplan ten behoeve van het project “de bouw van een bedrijfspand met laboratoriumfaciliteiten op de hoek van de Johann Keplerstraat en de Christian Dopplerstraat te Oegstgeest”.

 

Naar boven