Enkweg 17, 7451JN, bouwen ondergrondse garage, 191163 (17-09-19)

Logo Rijssen-Holten

Deze omgevingsvergunning is verleend. Tussen haakjes leest u de verzenddatum van het besluit. Binnen 6 weken na de verzenddatum van het besluit kunnen belanghebbenden een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Rijssen-Holten. Voor verkeersbesluiten geldt dat belanghebbenden binnen 6 weken na de bekendmaking in de Staatscourant bezwaar kunnen maken. Bezwaren stuurt u naar Postbus 244, 7460 AE Rijssen of online via www.rijssen-holten.nl/bezwaar.

Tijdens de bezwaarprocedure geldt het genomen besluit. Dit geldt niet voor besluiten voorzien van een *. Die besluiten treden pas in werking nadat de bezwarentermijn verstreken is of, als binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, op dat verzoek is beslist.

Hebt u een spoedeisend belang bij schorsing van het besluit? Dan kunt u naast het bezwaarschrift een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Overijssel, afdeling Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle.

Meer informatie over bezwaar vindt u op www.rijssen-holten.nl/bezwaar. Een geprinte versie is verkrijgbaar bij het loket Ruimte.

Naar boven