Besluit van de Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid van 12 september 2019, nr. 2019-0000128735, tot wijziging van het Benoemings- en vergoedingenbesluit commissie Vergemakkelijking Schadeafhandeling Beroepsziekten

De Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid,

Gelet op de artikelen 6 van de Kaderwet adviescolleges en artikel 5, eerste en tweede lid van de instellingsregeling Commissie Vergemakkelijking Schadeafhandeling bij Beroepsziekten;

Besluit:

ARTIKEL I

Het benoemings- en vergoedingenbesluit commissie Vergemakkelijking Schadeafhandeling Beroepsziekten wordt als volgt gewijzigd:

In artikel 1 eerste lid onder c wordt ‘M. Verhoef’ vervangen door ‘drs. D.M.J.J. Monissen’.

ARTIKEL II

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst en werkt terug tot 1 september 2019.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst.

Den Haag, 12 september 2019

De Staatssecretaris van Sociale Zaken \en Werkgelegenheid, T. van Ark

TOELICHTING

Mevrouw M. Verhoef heeft verzocht ontslagen te worden als lid van de commissie Vergemakkelijking Beroepsziekten. Zij heeft hiervoor als reden aangegeven dat dat haar andere werkzaamheden onverwacht meer tijd in beslag nemen, waardoor zij het niet meer kan combineren met het lidmaatschap van deze commissie.

Drs. D.M.J.J. Monissen is (op voordracht van werkgeversvertegenwoordiging publiek) bereid gevonden om de ontstane positie op te vullen. Met dit besluit is zij met ingang van 1 september 2019 benoemd tot lid van de commissie Vergemakkelijking Schadeafhandeling bij Beroepsziekten en is mevrouw M. Verhoef op eigen verzoek ontslagen.

De Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, T. van Ark

Naar boven