Verkeersbesluit

Logo Waalre

Openbare Ruimte 2019-15

 

Overwegingen ten aanzien van het besluit

- Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Waalre hebben op 28 januari 1992 toewijzingscriteria vastgesteld die worden gehanteerd bij de beoordeling van de aanvraag voor een gehandicaptenparkeerplaats;

- Uit tellingen is gebleken dat de aanvrager binnen reele aanvaardbare loopafstand, niet de beschikking heeft over een adequate parkeervoorziening;

- Aanvrager heeft een handicap van permanente aard;

- Aanvrager daarmee voldoet aan de toewijzingscriteria voor toekenning van een gehandicaptenparkeerplaats.

Burgemeester en wethouders van Waalre maken bekend dat zij met de Wegenverkeerswet 1994, het reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990 en het Besluit administratieve bepalingen inzake het wegverkeer:

BESLUIT

Tot het aanleggen van een individuele gehandicaptenparkeerplaats nabij Kleinveld 16, middels plaatsing van bord E06 RVV 1990 in combinatie met een kentekenplaat.

Waalre, 19 september 2019

Burgemeester en wethouders

Namens deze,

De heer J.P.J. Thomassen

Verkeersdeskundige

Mededelingen

De politie gaat akkoord met bovenstaande besluit.

Voor het inzien van het verkeersbesluit met bijbehorende stukken kunt u telefonisch een afspraak maken: 040-2282500.

Bezwaar- of beroepsclausule

Binnen 6 weken kunt u tegen dit besluit een gemotiveerd en ondertekend bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Waalre. De termijn van 6 weken vangt aan met ingang van de dag na publicatie in de Staatscourant. In het geval u een bezwaarschrift heeft ingediend, kunt u tevens een voorlopige voorziening vragen aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Brabant-Oost, postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch.

Naar boven