Besluit hogere waarden Wet geluidhinder “Buitenruststraat 4 Middelburg”

Logo Middelburg

Het college van burgermeester en wethouders van gemeente Middelburg heeft op 17 september 2019 een hogere grenswaarden van 51 dB vastgesteld voor locatie Buitenruststraat 4 te Middelburg.

Het besluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van 19 september 2019 tot en met 30 oktober 2019 aan de vakbalie van het Stadskantoor aan de Kanaalweg 3 te Middelburg.

U kunt binnen zes weken, na de genoemde datum van bekendmaking, een schriftelijk en gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Middelburg. Postbus 6000, 4330 LA Middelburg. U kunt uw bezwaar ook online doorgeven met behulp van het webformulier via: www.middelburg.nl -> Bestuur en Organisatie -> Meer … -> Bezwaar tegen gemeentelijke besluiten. Voor het digitaal indienen van een bezwaarschrift hebt u uw inlogcode van DigiD nodig.

In het bezwaarschrift vermeldt u uw naam en adres, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt, de reden waarom u bezwaar maakt en uw handtekening. Een belanghebbende die redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen bezwaar heeft gemaakt, kan geen beroep instellen (artikel 6:13 van de Algemene wet bestuursrecht). Het bezwaar schorst niet de werking van het besluit waartegen het is gericht (artikel 6:16 van de Algemene wet bestuursrecht).

Inwerkingtreding en voorlopige voorziening besluit hogere grenswaarde

Het besluit hogere grenswaarde treedt direct in werking na bekendmaking. Wilt u dat het gemeentelijke besluit betreffende de vaststelling van de hogere grenswaarde tijdens uw bezwaarprocedure wordt opgeschort? Dien dan een verzoek om voorlopige voorziening in bij de Voorzieningenrechter van de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Voor de indiening van een verzoek om een voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd. U kunt ook digitaal procederen. Meer informatie vindt u op de website van de Raad van State.

Middelburg, 18 september 2019

Naar boven