Besluit verlenen omgevingsvergunning uitgebreide procedure voor het realiseren van een nieuw gemaal Mariënwaerdt Appeldijk 7 Beesd ter inzage

Logo West Betuwe

Met ingang van donderdag 19 september 2019 ligt ter inzage het besluit voor het verlenen van een omgevingsvergunning uitgebreide procedure voor het realiseren van een nieuw gemaal Mariënwaerdt Appeldijk 7 te Beesd’. De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken lagen met ingang van donderdag 27 juni 2019 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Geldermalsen. Tijdens deze periode zijn geen zienswijzen ingediend.

 

Ter inzage 

Het besluit ligt met de daarbij behorende stukken ter inzage op het gemeentehuis van West Betuwe. Bezoekadres: Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen. Voor het maken van een afspraak neemt u contact op met de Omgevingsdienst Rivierenland (ODR). U bereikt ze via (0344) 579314 of info@odrivierenland.nl.

Het besluit is tevens te raadplegen op de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt hierbij zoeken op het adres: NL.IMRO.1960.BEEAppeld7-VSG1.

 

Beroep

Tegen dit besluit kunt u beroep instellen bij de rechtbank Gelderland. Voor het instellen van beroep moet u een beroepschrift indienen. Het beroepschrift is een brief waarin u uitlegt waarom u het niet eens bent met de beslissing van de gemeente West Betuwe. De termijn voor het indienen van een beroepschrift is zes weken. Deze termijn begint op de dag na de bekendmaking van het besluit. Als uw beroepschrift te laat binnen komt, wordt het niet in behandeling genomen. In uw beroepschrift moet u in ieder geval vermelden:

 

  • uw naam en adres;

  • de datum waarop u het beroepschrift schrijft;

  • de omschrijving van de beslissing, met zo mogelijk een kopie van de beslissing;

  • de reden waarom u beroep instelt;

  • uw handtekening. U moet het beroepschrift ondertekenen.

In plaats van per brief kunt ook door het invullen van een webformulier beroep instellen bij de rechtbank Gelderland. Het webformulier vindt u op de site www.rechtspraak.nl Voorlopige voorziening Tijdens de beroepsprocedure geldt de genomen beslissing. Het kan zijn dat deze beslissing intussen onherstelbare gevolgen voor u heeft. U kunt dan tegelijk met uw beroepschrift of tijdens de beroepsprocedure een voorlopige voorziening vragen aan de rechter. Dit betekent dat een speciale regeling kan worden getroffen voor de periode dat uw beroepschrift nog in behandeling is. Een voorlopige voorziening moet u vragen aan het rechterlijk college waar u in beroep gaat of bent gegaan. Griffierecht Als u beroep instelt of een voorlopige voorziening vraagt, moet u griffierecht betalen. Voor informatie over de actuele tarieven voor griffierecht kunt u de website www.rechtspraak.nl.

Naar boven