Ontwerpbestemmingsplan “Motorcrossterrein ‘t Snepke”

Logo Boxmeer

 

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Motorcrossterrein ‘t Snepke’..

Het ontwerpbestemmingsplan, dat voorziet in het positief bestemmen van het motorcrossterrein aan de Rijkevoortseweg 8, 5831 TG, Boxmeer, ligt met ingang van 18 september 2019 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Boxmeer. Het ontwerp is ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nlen www.boxmeer.nl/bekendmakingen/bestemmingsplannen.

Tot en met 29 oktober 2019 kan eenieder schriftelijk en mondeling zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad van Boxmeer, Postbus 450, 5830 AL Boxmeer.

U kunt ook digitaal een zienswijze indienen via www.boxmeer.nl/zienswijze. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen, vragen of een toelichting op het ontwerp kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte en Economie.

 

Naar boven