Bekendmaking ontwerp-omgevingsvergunning, ontwerp VVGB en ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder Alphensebaan 1 in CHAAM

Logo Alphen-Chaam

Ontwerp-omgevingsvergunning en ontwerp verklaring van geen bedenkingen

Burgemeester en wethouders van Gemeente Alphen-Chaam hebben besloten, gelet op artikelen 2.1, 2.2, 2.12 en 2.18 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, dat zij het voornemen hebben om een omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van een bedrijfswoning met een bedrijfsgebouw en het aanleggen van een uitrit op het adres Alphensebaan 1 in CHAAM. Voornemen om de volgende activiteit(en) te verlenen:

- Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (artikel 2.12 lid 1 onder 3° Wabo);

- Uitrit aanleggen of veranderen

Tevens is op 18 april 2019 een verklaring van geen bedenkingen (Vvgb) afgegeven door de gemeenteraad.

Ontwerpbesluit hogere waarde wegverkeerslawaai

Burgemeester en wethouder van Alphen-Chaam zijn van plan hogere waarden wegverkeerslawaai vast te stellen. Het ontwerpbesluit Hogere waarde wegverkeerslawaai ziet op het vaststellen van een hogere grenswaarde wegverkeerslawaai tot maximaal 52 dB als gevolg van verkeersgeluid van de Alphensebaan.

Omgevingsvergunning, ontwerp verklaring van geen bedenkingen en ontwerpbesluit Hogere waarde liggen ter inzage

De ontwerp-omgevingsvergunning, de verklaring van geen bedenkingen (afgegeven door de gemeenteraad), het ontwerpbesluit Hogere waarde en de bijbehorende stukken liggen van dinsdag 17 september 2019 tot en met maandag 28 oktober 2019 ter inzage in het gemeentehuis van Alphen-Chaam, Willibrordplein 1 in Alphen.  De ontwerp-omgevingsvergunning, de ontwerp-VVGB, het ontwerpbesluit Hogere waarde en de bijbehorende stukken zijn op afspraak tijdens werkdagen in te zien. Hiervoor kunt u bellen met het klantcontactcentrum, te bereiken via telefoonnummer 14 013. U kunt de omgevingsvergunning ook bekijken op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het ontwerpbesluit Hogere waarde is te bekijken via de website www.alphen-chaam.nl

Zienswijze indienen

In de periode dat de ontwerp-omgevingsvergunning en ontwerpbesluit Hogere grenswaarde ter inzage ligt, kunt u een zienswijze indienen. Uw schriftelijke zienswijze tegen één van deze stukken richt aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen-Chaam en uw schriftelijke zienswijze tegen de ontwerp VVGB richt u aan de gemeenteraad, Postbus 3, 5130 AA te Alphen NB. Uw schriftelijke zienswijze moet u voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze. Wilt u een mondelinge zienswijze indienen? Neem dan contact op met het Klantcontactcentrum van de gemeente, telefoonnummer 14 013. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen het uiteindelijke besluit kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Alphen, 16 september 2019

Het college van Burgemeester en wethouders van Alphen-Chaam,

 

Naar boven