Vergunning zonnepark De Bergen in Terheijden, gemeente Drimmelen

Logo Drimmelen

Burgemeester en wethouders van Drimmelen maken bekend dat zij besloten hebben om met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning af te geven voor het afwijken van het bestemmingsplan Buitengebied, ten behoeve van de bouw en aanleg van een zonnepark met landschappelijke inpassing aan De Bergen in Terheijden.

Terinzagelegging

Het vastgestelde besluit met de ruimtelijke onderbouwing en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 20 september 2019 gedurende zes weken (tot en met donderdag 31 oktober 2019) ter inzage bij de servicebalie in het gemeentehuis, Park 1 in Made.

De stukken zijn ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (IMRO-code: NL.IMRO.1719.0omg19bergen-vg01).

Instellen beroep

Tegen het besluit kan gedurende de terinzagelegging door een belanghebbende schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, sector bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 DH Breda. Een digitaal beroep kunt u indienen via het Digitaal Loket Bestuursrecht. U kunt beroep instellen als:

1. u naar aanleiding van het ontwerpbesluit tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

2. u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest om een zienswijze naar aanleiding van het ontwerpbestuit naar voren te brengen;

3. u bezwaar heeft tegen de wijzigingen die zijn aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestuit.

Het beroepschrift dient te zijn ondertekend en bevat tenminste:

1. uw naam en adres;

2. de dagtekening;

3. omschrijving van het besluit waartegen u in beroep gaat;

4. een opgave van de redenen waarom u zich niet met het besluit kan verenigen.

Als een beroepschrift is ingediend bestaat tevens de mogelijkheid om bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland – West-Brabant, sector bestuursrecht een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen.

U kunt het beroep- of verzoekschrift ook digitaal indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Made 19 septmber 2019

Naar boven