Kennisgeving ontwerp besluit Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, uitgebreide voorbereidingsprocedure Oosternielandsterweg 41 te Oosternieland; bouwen van een dorpshuis

Logo Het Hogeland

Burgemeester en wethouders van gemeente Het Hogeland maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een dorpshuis aan de Oosternielandsterweg 41 te Oosternieland.

De vergunning bestaat uit het bouwen van een bouwwerk (art. 2.1, lid 1, sub a Wabo) en het gebruiken van gronden/bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan (art. 2.1, lid 1, sub c Wabo).

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen van 19 september 2019 tot en met 31 oktober 2019 ter inzage in het gemeentehuis te Uithuizen.

Tijdens de periode van ter inzagelegging kunnen schriftelijk of mondeling zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan ons college. Voor het inbrengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 088 - 345 88 88.

Winsum 18 september 2019

Naar boven