Ontwerp Structuurvisie DocksNLD

Logo Montferland

Burgemeester en wethouders van Montferland maken bekend, dat de ontwerp structuurvisie DocksNLD met ingang van 19 september 2019 gedurende een termijn van zes weken bij de receptie van het gemeentehuis, Bergvredestraat 10 in Didam, voor een ieder ter inzage ligt en tevens via www.montferland.info en www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen is.

De ontwerp structuurvisie voorziet in een visie op het ruimtelijk beleid van de uitbreiding van het bedrijventerrein DocksNLD in ’s-Heerenberg in oostelijke richting.

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over de ontwerp structuurvisie dan bent u van harte welkom op de openbare informatieavond op donderdagavond 3 oktober 2019, inloop vanaf 19.30 uur in het Aschwinhuus in Azewijn.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn/haar zienswijze omtrent de ontwerp structuurvisie schriftelijk kenbaar maken bij de gemeenteraad van Montferland, Postbus 47, 6940 BA DIDAM.

Een zienswijze kan ook per e-mail worden gericht aan gemeente@montferland.info onder vermelding van ‘zienswijze structuurvisie DocksNLD’ in het onderwerp.

Desgewenst kan de zienswijze ook mondeling kenbaar worden gemaakt. In dat geval kan daarvoor via telefoonnummer 0316-291678 een afspraak worden gemaakt. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht, wordt een verslag gemaakt.

Didam 18 september 2019

Burgemeester en wethouders

Naar boven