Vastgesteld wijzigingsplan ‘Bosch 15 te Budel’

Logo Cranendonck

Kennisgeving op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening

In de collegevergadering van 16 juli 2019 is het wijzigingsplan ‘Bosch 15 te Budel’ ongewijzigd vastgesteld.

Het wijzigingsplan heeft betrekking op de wijziging van de bestemming ‘bedrijf – niet agrarisch’ met bijbehorende bedrijfswoning naar de bestemming ‘wonen’ aan de Bosch 15 te Budel.

Inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan is te raadplegen via http://1706.ropubliceer.nl/ en www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1706.WPBG3064-VAS1). Tevens is een exemplaar in te zien bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Capucijnerplein 1 te Budel.

Beroep

Tegen het besluit van het college tot het vaststellen van het wijzigingsplan kunnen belanghebbenden gedurende zes weken (vanaf 12 september 2019) schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroep kan uitsluitend worden ingediend door:

 

  • 1.

    Belanghebbenden die tijdig een zienswijze op het ontwerp wijzigingsplan naar voren hebben gebracht bij de gemeenteraad.

  • 2.

    Belanghebbenden, die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze in te dienen.

  • 3.

    Belanghebbenden, die beroep instellen tegen de wijzigingen die bij de vaststelling zijn aangebracht.

 

In werking treding

Het vastgestelde wijzigingsplan treedt na afloop van de beroepstermijn in werking. Om te voorkomen dat het wijzigingsplan in werking treedt, kan een belanghebbende die tijdig beroep heeft ingesteld, binnen de beroepstermijn van zes weken ook een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Wanneer een belanghebbende beroep heeft ingesteld én een verzoek om voorlopige voorziening heeft ingediend, treedt het wijzigingsplan in werking op het moment dat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist. Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven