Correctie weergave bestemmingsplan De Steeg 2015; gemeente Rheden

Logo Rheden

Burgemeester en wethouders van Rheden maken bekend dat de weergave van het bestemmingsplan’De Steeg 2015’ is gecorrigeerd voor zover het betreft de digitale weergave van de verbeelding op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Correctie

In het bestemmingplan ’De Steeg 2015’is de functieaanduiding ‘kamerverhuur’ voor het perceel Oversteeg 15-17 door een technische fout niet zichtbaar op de digitale verbeelding, zoals deze in eerste instantie is weergegeven op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. De aanduiding komt wel voor op de papieren verbeelding. Het ontbreken van de aanduiding ‘kamerverhuur’ komt niet overeen met het raadsbesluit en de bijbehorende stukken. Daarom is de digitale weergave op dit onderdeel gecorrigeerd, waarbij voor het perceel de Oversteeg 15-17 de aanduiding ‘kamerverhuur’ is weergegeven.

Geen zienswijzen, bedenkingen of beroep mogelijk

Het bestemmingsplan ‘De Steeg 2015’ is onherroepelijk. De aangebrachte correctie betreft uitsluitend het herstel van een omissie ten opzichte van het raadsbesluit en bijbehorende stukken. Het inbrengen van zienswijzen of bedenkingen, dan wel het indienen van beroep hiertegen is daarom niet aan de orde.

Raadpleging van het bestemmingsplan en bijbehorende stukken

Het (gecorrigeerde) bestemmingsplan ’De Steeg 2015’is in elektronische vorm te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘een plan bekijken’ en vervolgens ‘bestemmingsplannen’ waarna u het bestemmingsplan kunt oproepen door onder locatie of naam de gevraagde gegevens in te vullen. U kunt ook gebruikmaken van het planidentificatienummer NL.IMRO.0275.BPST2015-VA01.

Het plan ligt ook ter inzage in het Gemeentehuis bij de Servicebalie in De Steeg.

De Steeg, 30 januari 2019

 

Naar boven