Besluit omgevingsvergunning voor het wijzigen van het gebruik van een bijbehorend bouwwerk naar een zelfstandige woning op Soesterweg 156A en het tegelijkertijd legaliseren van een gerealiseerde uitbreiding van het bijbehorend bouwwerk.

Logo Amersfoort

Burgemeester en wethouders van Amersfoort maken bekend dat zij hebben besloten om met toepassing van artikel 2.1 lid 1 sub a en c jo. artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het bestemmingsplan Soesterkwartier voor het wijzigen van het gebruik van een bijbehorend bouwwerk naar een zelfstandige woning op Soesterweg 156A en het tegelijkertijd legaliseren van een gerealiseerde uitbreiding van het bijbehorend bouwwerk.

 

 

Ter inzage

Het besluit ligt met bijbehorende stukken van vrijdag 20 september 2019 t/m donderdag 31 oktober 2019 voor een ieder ter inzage in de publiekshal van het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Amersfoort. Ook zijn de stukken in te zien via www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen of via www.ruimtelijkeplannen.nl (identificatienummer is NL.IMRO.0307.OV00050-0301).

 

Beroep

Gedurende de beroepstermijn van vrijdag 20 september 2019 t/m donderdag 31 oktober 2019 kunnen belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijze geen zienswijze kenbaar hebben kunnen maken, een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, o.v.v. bodemzaken Postbus 16005 3500 DA UTRECHT. U kunt het beroepschrift ook digitaal indienen. Hiervoor heeft u een DigiD nodig. Meer informatie hierover kunt u vinden via www.rechtspraak.nl.

 

Het besluit over de omgevingsvergunning treedt in werking op de eerste dag na de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Heeft u er belang bij dat het besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Rechtbank Midden-Nederland. Wanneer een voorlopige voorziening wordt gevraagd, treedt het besluit pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen. Voor zowel de behandeling van een beroepschrift als voor een verzoek om een voorlopige voorziening moet u griffierecht betalen. De medewerkers van de rechtbank kunnen u hierover meer informatie geven. Zij zijn bereikbaar via het telefoonnummer (088) 362 00 00.

 

Naar boven