Ontwerpbesluit vergunning archeologisch monument Utrechtseweg: het volledig opgraven van het archeologisch rijksmonument 45448

Logo Amersfoort

Burgemeester en wethouders van Amersfoort maken bekend dat zij van de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap het hiervoor genoemde ontwerpbesluit hebben ontvangen voor het archeologisch rijksmonument Utrechtseweg monumentnummer 45448, kadastrale aanduiding Amersfoort sectie F nummers 2920 en 2924. Het gaat om het volledig opgraven van het archeologisch rijksmonument.

 

Procedure

Met ingang van donderdag 19 september 2019 ligt het ontwerpbesluit gedurende 6 weken ter inzage (tot en met 30 oktober 2019). Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken liggen ter inzage in Stadhuis Amersfoort, Stadhuisplein 1 te Amersfoort. Via het digitale loket van de gemeente Amersfoort of via telefoonnummer 14 033 kan een afspraak gemaakt worden om de stukken in te zien.

 

Wanneer u het niet eens bent met het voorgenomen besluit, dan kunt hierover uw zienswijze (reactie) naar voren brengen. Dit kunt u schriftelijk doen, gedurende de termijn (zes weken) dat het ontwerpbesluit ter inzage ligt.

 

Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar:

Gemeente Amersfoort

Afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving

Postbus 4000

3800 EA Amersfoort

Geef in uw brief aan op welk ontwerpbesluit uw zienswijze betrekking heeft. Vermeld zo mogelijk het kenmerk van het ontwerpbesluit.

Afweging

De minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap betrekt de tijdig ingediende zienswijzen in de definitieve besluitvorming. Wanneer u tijdig een zienswijze heeft ingediend, krijgt u een bericht op het moment dat er een definitief besluit is genomen.

 

Naar boven