Ontwerp omgevingsvergunning met projectafwijking Cuneraweg 6, Ochten

Logo Neder-Betuwe

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe maken bekend dat voor een ieder ter inzage ligt de ontwerp omgevingsvergunning met projectafwijking Cuneraweg 6, Ochten. De omgevingsvergunning heeft betrekking op de bouw van een bedrijfswoning Cuneraweg 6 te Ochten. De omgevingsvergunning ziet op de volgende activiteiten:

- Bouwen van een bedrijfswoning - Art. 2.1 lid 1a Wabo;

- Afwijken van het bestemmingsplan - Art. 2.1 lid 1c Wabo;

Inzageperiode: 12 september t/m 23 oktober 2019

Inzageplaatsen:

- analoog: tijdens de openingstijden van het Omgevingsloket van het gemeentehuis Neder-Betuwe, Burgemeester Lodderstraat 20, 4043 KM Opheusden;

- digitaal: www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1740.PBOCcuneraweg6-bsl2; Indien u op www.ruimtelijkeplannen.nl zoekt op het adres Cuneraweg 6, dan moet u klikken iets ten zuiden van de bestaande woning.

Zienswijzen: Schriftelijke of mondelinge zienswijzen over deze ontwerp omgevingsvergunning kunnen door een ieder gedurende bovengenoemde termijn worden kenbaar gemaakt bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 20, 4043 ZG Opheusden. Indien u uw zienswijze mondeling naar voren wilt brengen, dient u hiervoor vooraf telefonisch een afspraak te maken.

 

Opheusden, 11 september 2019

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe

 

Naar boven