Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘MFC Schelluinen’

Logo Molenlanden

Burgemeester en wethouders van Molenlanden maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘MFC Schelluinen’ ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan betreft de bouw van multifunctioneel centrum aan de commanderijstraat 9 te Schelluinen waarin het dorpshuis, de basisschool en de sportzaal gevestigd zullen zijn.

Het ontwerp van het bestemmingsplan ligt vanaf vrijdag 13 september 2019 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken digitaal inzien via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl, onder idn NL.IMRO.1978.MFCSchelluinen-ON01.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder bij de gemeenteraad schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. De zienswijze dient te worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Molenlanden, Postbus 5, 2970 AA Bleskensgraaf.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Joris Joosen over de bestemmingsplanprocedure en met Dick Verwoert over het project via telefoonnummer 088 75 15 000.

 

Naar boven