Venrayseweg 69 a Horst, Besluit vastelling Hogere Grenswaarde, 12-9-2019

Logo Horst aan de Maas

 

Besluit vaststelling hogere grenswaarde woning Venrayseweg 69a in Horst

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 110a van de Wet geluidhinder bekend, dat het besluit d.d. 26 augustus 2019 tot vaststelling van een hogere grenswaarde voor de Venrayseweg 69a in Horst, ter inzage ligt.

Toelichting

Dit besluit hogere grenswaarden heeft betrekking op de locatie Venrayseweg 69a in Horst, kadastraal bekend als gemeente Horst, sectie N, nummer 2678.

Directe aanleiding voor de hogere grenswaarden procedure is het nieuwe bestemmingsplan “Venrayseweg ongenummerd Horst” ten behoeve van het realiseren van een nieuwe woning met bijbehorende bouwwerken.

Ter inzage

De stukken die betrekking hebben op deze publicatie liggen ter inzage met ingang van de dag na de publicatiedatum gedurende 6 weken in de informatiehoek van het gemeentehuis, Wilhelminaplein 6 in Horst. Openingstijden informatiehoek: ma. van 8.30 tot 20.00 uur en di. t/m vr. van 8.30 tot 17.00 uur. Wanneer u de stukken op een ander tijdstip wilt inzien, kunt u contact opnemen met de gemeente, tel. (077)477 97 77.

Wanneer u een toelichting wenst bij de ter inzage liggende stukken, houdt dan rekening met de kantoortijden.

De stukken kunnen ook geraadpleegd worden via de gemeentelijke website www.horstaandemaas.nl en via www.officielebekendmakingen.nl.

Beroep

Binnen een termijn van zes weken kan schriftelijk een gemotiveerd beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden, die zienswijzen hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit en/of die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet tot het inbrengen van zienswijzen in staat zijn geweest.

Als beroep wordt ingesteld, bestaat de mogelijkheid om ook een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Aan het instellen van beroep en het verzoeken om een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Meer informatie

Deze informatie is ook terug te vinden op www.horstaandemaas.nl (zie bekendmakingen). Voor meer informatie kunt u ook terecht bij het team Omgeving, tel. (077)477 97 77.

Email geen rechtsgeldige correspondentie

Houdt u er rekening mee dat officiële reacties op procedures ondertekend moeten worden en daarom niet per email ingediend kunnen worden.

Horst, 12 september 2019

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas,

C.H.C. van Rooij,drs. R.F.I. Palmen, burgemeester

drs. J. van der Noordt MMO, secretaris

 

Naar boven