Ontwerp wijzigingsplan Buitengebied Zwartewaterland, Topweg 5

Logo Zwartewaterland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland maken bekend dat een ontwerp van een wijzigingsplan is voorbereid voor de locatie Topweg 5 te Genemuiden. Deze wijzigingsmogelijkheid is opgenomen in het bestemmingsplan Buitengebied. Het wijzigingsplan wijzigt de situering en de vorm van het bouwvlak binnen het bestemmingsvlak Wonen.

In het kader van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht in relatie tot artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerp wijzigingsplan met bijlagen gedurende 6 weken ter inzage, met ingang van 18 september 2019. Binnen de 6 weken waarin de stukken ter inzage liggen, kan een ieder zienswijzen op het ontwerp wijzigingsplan naar voren brengen bij het College van burgemeester en wethouders. Een schriftelijke reactie kunt u sturen naar het volgende adres: Postbus 23, 8060 AA Hasselt. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen via 14038.

De genoemde stukken kunnen worden ingezien in de omschreven periode in het gemeentehuis te Hasselt. Het gemeentehuis is te vinden aan de Telvorenstraat 2 en is op werkdagen van 8:30 tot 12:30 geopend. ’s Middags kunt u hier op afspraak terecht. Tevens zijn de stukken in te zien op de website van de gemeente: www.zwartewaterland.nl en het wijzigingsplan is in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer van het wijzigingsplan is: NL.IMRO.1896.BPW0007-OW01.

Naar boven