Gemeente De Bilt – Terinzagelegging vastgesteld wijzigingsplan “Rubenslaan 17 te Bilthoven”

Logo De Bilt

Het college van burgemeester en wethouders van gemeente De Bilt maakt, op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), bekend dat het college van burgemeester en wethouders op 13 augustus 2019

het wijzigingsplan ongewijzigd heeft vastgesteld:

• Wijzigingsplan “Rubenslaan 17 te Bilthoven”.

Plangebied

Het plangebied betreft het perceel Rubenslaan 17 te Bilthoven.

Aanleiding

Aanleiding voor het opstellen van het wijzigingsplan is het slopen van één vrijstaande woning en het terugbouwen van twee vrijstaande woningen op het perceel.

Zienswijzen

Tegen het ontwerpwijzigingsplan zijn geen zienswijzen ingediend.

Wijzigingen

Het wijzigingsplan is ongewijzigd ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan ongewijzigd vastgesteld.

Terinzagelegging

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan met de daarbij behorende stukken ligt vanaf donderdag 12 september 2019 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken online inzien op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (planid) is: NL.IMRO.0310.19002WP0007-VG01.

De stukken liggen ook ter inzage in het gemeentehuis aan de Soestdijkseweg Zuid 173 te Bilthoven. U hoeft geen afspraak te maken om de stukken in te zien. Dit is wel nodig als u vragen wilt stellen over de stukken.

Beroep en Voorlopige voorziening

Beroep tegen het vaststellingsbesluit kan worden ingesteld door:

- een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig zienswijzen bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar te maken.

Beroep kan worden ingesteld van donderdag 12 september 2019 tot en met woensdag 23 oktober 2019 bij de:

Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State Postbus 20019

2500 EA Den Haag

Het wijzigingsplan treedt na afloop van de beroepstermijn in werking. Het beroep schorst de werking van het wijzigingsplan niet. Daarvoor moet een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, op voornoemd adres.

Meer informatie

Voor specifieke vragen en opmerkingen over het vastgestelde wijzigingsplan en de procedure kunt u contact opnemen met Hugo Bartelink van de gemeente De Bilt via telefoonnummer (030) 2289411.

Naar boven