Vaststelling wijzigingsplan Gemondseweg 63, Schijndel

Logo Meierijstad

Burgemeester en wethouders van Meierijstad maken ter voldoening aan artikel 3.9a lid 1 jo. 3.8 lid 3 Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het wijzigingsplan Gemondseweg 63, Schijndel, zoals dit door het college van Burgemeester en wethouders bij besluit van 3 september 2019 is vastgesteld, met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking gedurende zes weken van 10 september tot en met 21 oktober 2019 voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Stadhuisplein 1 te Veghel, gedurende openingstijden. Tevens is het wijzigingsplan Gemondseweg 63, Schijndel elektronisch raadpleegbaar op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1948.BGS000WP0012019W-VG01

De initiatiefnemer is eigenaar van het perceel aan de Gemondseweg 63. Op het perceel staat een langgevelboerderij (bedrijfswoning) en een loods. Dit perceel heeft nu in het geheel de bestemming Agrarisch met waarden – Natuur en Landschap. De eigenaar wil de bestemming omzetten naar Wonen (met aanduiding statische opslag voor de loods) door middel van de wijzigingsbevoegdheid van het vigerende bestemmingsplan.

Binnen deze termijn van zes weken kan beroep tegen het collegebesluit worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • 1.

    belanghebbenden, die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerp wijzigingsplan;

  • 2.

    belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest binnen de gestelde termijn een zienswijze tegen het ontwerp wijzigingsplan in te dienen. 

    Tevens kunnen, in geval van onverwijlde spoed, voornoemde belanghebbenden tijdens de beroepstermijn de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overlegd.

     

U kunt voor nadere informatie contact opnemen met M. Wijers van het atelier Gebiedsontwikkeling en Planologie, bereikbaar via telefoonnummer 14 0413.

Veghel 9 september 2019

Naar boven