Ontwerpbestemmingsplan Berkhout – Westeinde 310a en Westeinde 321 (gemeente Koggenland)

Logo Koggenland

Burgemeester en wethouders van Koggenland maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Berkhout-Westeinde 310a en Westeinde 321’ ter inzage ligt.

Inhoud

Met dit bestemmingsplan wordt het bestaande agrarisch bouwvlak op het perceel Westeinde 310a naar achteren vergroot zodat de bestaande waterbassins hierbinnen komen te liggen. Daarnaast voorziet het plan in een vergroot woonperceel met bouwvlak voor de bouw van een nieuwe stolpboerderij op het perceel Westeinde 321.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 6 september gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage (t/m 17 oktober 2019).

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar via www.koggenland.nl/ruimtelijkeplannen onder de kop ‘in procedure’ of rechtstreeks op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het identificatienummer is: NL.IMRO.1598. BPLG2Westeinde310a-on01.

Het bestemmingsplan is ook in te zien op de afdeling Wonen & Ondernemen in het gemeentehuis (tijdens openingstijden). Op afspraak kunt u ook buiten de gebruikelijke openingstijden het plan inzien.

Zienswijze indienen

Binnen de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging kunnen schriftelijke zienswijzen naar voren worden gebracht bij de gemeenteraad van Koggenland, Postbus 21, 1633 ZG Avenhorn.

Voor meer informatie of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Wonen & Ondernemen (0229 – 548388).

Voor de zienswijzen geldt dat gemotiveerd moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft. De zienswijzen zullen door de gemeente worden betrokken bij de vaststelling van het bestemmingsplan.

 

Koggenland, 5 september 2019

Naar boven